Port Elizabeth

Hallo Norge! Hvordan har dere det? Har høsten kommet? Jeg stemmer for, sånn at jeg har noe å irritere dere med! Se på bildene mine som at jeg rekker tunge til dere :PPppPP

Jeg er i Port Elizabeth for helgen, byen som ligger nærmest Kwantu. Vi har storkost oss med shopping, lunsj og drinker langs den eviglange stranden like ved sentrum, både i går og i dag. I dag var det et marked langs hele stranden også, og jeg lot meg selvfølgelig lure. Så nå er jeg to håndlagde miniatyr-elefanter og et skjerf rikere. Sør-Afrika, åh, det er så fint her! Og så varmt – endelig! Dagene på Kwantu er så fantastisk uforutsigbare, skjønner dere, den ene timen har vi stekende Afrika-varme, den neste halvtimen blåser det Bodø-ish og regner, før det blir vindstille og klamt. Helt sprøtt, alle årstider i løpet av en dag – selv verre enn Stavanger.

Ikke bare været, men dagene er også umulige å forutse. Det føles nesten som å være på rekruttskolen igjen. Vi står tidlig opp, får aldri vite hva vi skal gjøre, eller hvor vi skal gå, vi gjør bare det vi får beskjed om. Arbeidet vi gjør er ganske hardt, men belønningene er så verdt det. Både mestringsfølelsen og det ville Afrika vi får se. Siden sist jeg skrev til dere har jeg ridd på elefant, nesten kræsjet i sjiraffer, vært so close til sebraer og det som bedre er. Å nei, jeg kjenner jeg gruer meg til dette er over! Ikke at jeg har noe å grue meg til, resten av verden er sikkert ikke så kjip den heller.

Har ikke dagboken min her, så jeg husker ikke helt hva det var jeg skulle snakke med dere om. Skal prøve å få lastet opp noen bilder nå som jeg har nett, iallfall, sånn at jeg får vist dere hvor jeg bor for tiden. Snakkes senere, supers! Fortell meg om helgen deres så lenge!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *