nesehornmordere!

Hei supers! Fant litt internett i kveld, så livstegn it is:

Neste gang noen ber meg om å tenke på barna i Afrika, skal jeg gjøre nettopp det. Hadde et uventet, men så fantastisk møte med barna på den lokale skolen her i dag! Hver torsdag drar kokken ved Kwantu (reservatet jeg jobber ved) og gir lunsj til barna ved denne skolen, uten Kwantu hadde ikke disse barna fått noe mat som helst den dagen. Torsdag må være en helligdag for dem! Det var så sterkt, og barna var herlige. Og så beundringsverdig at reservatet i det hele tatt gjør dette – at de ser litt lenger enn bare gjerdene rundt villmarken sin. Jeg elsket det!

Ellers siden sist…. Herregud, det er så mye å fortelle! Jeg har så mange bilder dere må se. Hver eneste dag føles som en hel uke, fordi vi gjør så mye forskjellig. Det kjennes ut som jeg har vært her i flere år allerede!

Jo! I går var det fire store tragedier ved naboreservatet. Nesehornjegere tok seg inn på området deres, og drepte fire nesehorn for å stjele og selge hornene. De er verdt mer enn gull her nede, i realiteten er de ikke mer verdifulle enn en menneskenegl og det er så grusomt! Nesehorn! På grunn av de grusomme mordene (de var på nyhetene og alt) måtte vi ut på hasteoppdrag, rhino-tracking, for å se til at Kwantu’s fire nesehorn var i god behold. Etter 3-4 timer med kjøring rundt i ville Afrika, fant vi dem heldigvis i levende live. Jeg ble så lettet!

Dagene er som dere skjønner fulle av spenning, gleder, sorger og opplevelser. Skriver dagbok for hånd så blekket spruter, gleder meg til å dele den og flere bilder med dere når jeg kommer til neste sted!

Ps. TAKK for at dere har nominert meg, kjæreste lesere, jeg fant plutselig meg selv blant finalistene for Norges mest elskede blogg i dag: Stem på meg hvis dere mener jeg fortjener det! Og tusen takk, for et nydelig postkort å få fra Norge i disse mørke nesehorntider

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *