kaster meg til løvene

! FORHÅNDSSKREVET INNLEGG:


fotokilde

Vær hilset, leserhær! Nå har jeg forlatt Cape Town, enn så lenge, og hvis alt har gått som det skal – er jeg i skrivende stund på vei til et dyrereservat i Port Elizabeth, hvor jeg skal jobbe med løver og elefanter i et par uker. Port Elizabeth ligger i Sør-Afrika det også, ca én times flytur fra Cape Town International Airport. Håper å få koblet meg på nett der med sølveplet mitt, så jeg får skrevet dagbok-blogg til dere, men vi har arbeid hele dagen og et program vi skal gjennom så jeg kan ikke love noe. Ikke bli bekymret om det blir stille her inne, smil. Snakkes plutselig!

My life as a backpacker has begun! If everything has worked out during my trip so far, I’m now on my way to Port Elizabeth to work with lions and elephants for a couple of weeks. I hope to get online over there, so I can blog for you everyday! See ya!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *