last day in Cape Town alreadyGod aften! Bare noen bilder fra rugbykampen i går, ishallen og casinoet. I går var kjempekul! Rugbyen her er mye røffere enn den amerikanske, for de kjører uten beskyttelse, som dere ser, og er bare generelt mer menn. I dag har jeg nesten ikke tatt noen bilder, for været er kjempeteit og jeg vil helst ikke ha bevis for at været i Afrika faktisk kan være så norsk. Det blåser kaldt, regner, og jeg som (nesten) bare har pakket for varme strøk fryser ihjel!

Men jeg klager ikke, altså. Vi startet søndagen på en fin sushi-resturant ved Waterfront. Åh, hvilken morgenmagi! Følelsen av å sitte i en resturant hvor ingen kjenner meg, ta et glass hvitvin før klokken er 12 og bare nyte friheten til å kunne gjøre akkurat det… Den, ass! Jeg vil reise foralltid! Dagene går skremmende fort allerede, jeg gruer meg til det plutselig er over. Men ingen sorger på forskudd!

Etter å ha gått litt rundt på V/A Waterfront (kjøpesenteret) og kikket, dro vi på Planetarium, et museum med afrikanske dyr, stjerner og historie. Kjempespennende! (Jeg skriver at et museum er spennende, reisen min har tydeligvis allerede begynt å forandre meg…) Nå er vi hjemme hos hosten min en tur igjen, før eventyret fortsetter på en afrikansk resturant for middag, og nattklubb etter det. I morgen er det helligdag her, kulturarvdagen, så Don har fri! Han har tilbudt seg å kjøre meg til flyplassen, den supermannen.

Dette er med andre ord min siste kveld i Cape Town, og nå som jeg har hengt med Don og vennene hans siden torsdag, blir det nesten litt trist å forlate dem allerede. Forhåpentligvis får jeg møtt de igjen når jeg returnerer til Cape Town neste måned – for det gjør jeg. Da skal jeg surfe på en ny sofa, litt utenfor Cape Town. Hosten min der skal ha et beach-house, bo ved en vingård og det som bedre er – så jeg gleder meg!

Spør hvis det er noe dere savner å høre om, jeg opplever så mye hver dag at det er vanskelig å få med seg alt i bloggen.

Good evening! Some pictures from yesterday. Yesterday was great! Today I haven’t been taking so many pictures, ’cause the weather sucks and I don’t want to have photos where Africa looks as cold as Norway. But I’m not complaining – this day has been great too! We’ve been to a sushi-resturant, Planetarium – this museum in CT, and tonight we’re gonna go to this african place for dinner, and a nightclub afterwards. Looking forward to it! This is my last night in CT for now, it’s a little bit sad to leave Don and his awesome friends already. Hopefully I’ll see them again in October, ’cause then I’ll return to Cape Town! See you later, have to get dressed now 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *