Cape Town and shit

This day has been AWESOME! Ærlig talt, det har allerede blitt utfordrende å skrive på norsk til dere – for tankesettet mitt er fullstendig engelsk, men jeg skal gjøre mitt beste. Kjeft på meg hvis jeg driter meg ut.

I dag tok rett og slett hosten min meg med på en superlang kjøretur. Vi har kjørt rundt hele, uten at jeg egentlig klarer å spesifisere «hele» noe særlig mer for dere. Det innebar iallfall Cape Point, Kapp det gode håp, Waterfront and so on. Været har egentlig vært kjempebæsj i dag, så vi stoppet sånn ca ingen av stedene. Unntatt de dere ser på bildene, for jeg sa at «Hey, I’m not gonna blog until the weather is fine. I have to tell my readers how awesome my time is, while they are in shitty Norway with the blue degrees and all.» Å gi dere bilder av alle regndråpene og de 14 gradene vi hadde tidligere i dag hadde blitt et nederlag. Så da ventet vi på solen, før vi tok noen som helst. Se så fint! (Vi skal forresten tilbake til det gode håp osv, når været blir bedre, det er derfor jeg tar det så pent. Det er jo obligatorisk for turister, elns)

Don, som jeg bor hos, er dødsålreit. I dag, hvor vi har vært stuck i en bil sammen all day long, fikk jeg endelig plassert han litt. Han har så mange kule meninger, og har en gudommelig måte å formidle de på! Han klager på at jeg er så sjenert og stille, men jeg kunne jo ikke gjøre annet enn å holde kjeft når han fortalte om sitt syn på religion, politikk, verden generelt. Hadde jeg ikke lovet familien min å komme hjem igjen, hadde jeg nesten giftet meg med han på stedet! (Nesten.)

I kveld har vi bare vært hos kameraten hans, og grillet og drukket enda mer vin. Vennene hans, ass. Jeg har ikke ord for hvor glad jeg er for at jeg havnet akkurat her! Nå må jeg sove, i morgen venter nye sør-afrikanske eventyr. So long!

This day has been awesome! I’m already thinking in English, so my Norwegian is starting to get really bad…. Today my host took me for a drive around Cape Town. We drove by Cape Point, Cape of good hope, Waterfront and so on. The weather has been awfull today, so we didn’t stop anywhere. Except from the places you can see in the pictures. I was like «Hey, I’m not gonna blog until the weather is fine. I have to tell my readers how awesome my time is, while they are in shitty Norway with the blue degrees and all.» I wouldn’t give you any pics of all the raindrops and the 14 degrees, so we just waited until the sun got out. Haha!
Don, my host, is really cool. I just LOVED listening to him and all his genious thoughts about life, religion, politics and everything. He keeps complaining that I’m so shy and quiet, but I really couldn’t do anything else than shut the f up, when he was talking. He’s too cool! If I didn’t promise my family to get home and stay un-married, I would totally marry this guy – right here, right now. With his approval or not. Tonight we have been to his friend, Jack, drinking and stuff. It was really nice! I have no words for how grateful I am that I got in this place. Thanks alot, Don! Now I have to sleep, tomorrow we’ll go for new South-African adventures. So long!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *