søvnløse ord fra Midtøsten

Local time: 01:51

God kveld, supers! Jeg (og kløfta mi, tydeligvis) er i Qatar! Det ligger i Midtøsten, på den arabiske halvøy. Den arabiske halv-øy(e)Qatar. Hehe, øyekatar, ikkezant. Arabisk…. Jeg sitter uansett på flyplassen i Doha, som er hovedstaden til Qatar. (Herregud, så opplyst wikipedia får meg til å virke!) Det er så kult å endelig ha begynt på reisen min rundt jorda!

Flyturen hit tok ca 7 timer fra OSL. Og jeg er fremdeles under halvveis til dit jeg skal. Neste fly går til Johannesburg, kl 06:15, og turen dit tar over 8 timer. DA kan jeg sove…… Nå er klokken nærmere 02:00 her nede, men søvn er umulig. Jeg er så spent!

Åh, dere vet når dere går inn for landing om natten, i et helt nytt land? Alle lysene fra byen under deg ligger som et teppe med glitter, og det er så himla vakkert å se på. Glitteret her er det vakreste jeg har sett! Arabiske natt, som Aladdin ville sagt. Da vi nærmet oss bakken så jeg milevis med dyner av sand, og plutselig skjønte jeg hvor langt hjemmefra jeg er. Midt i ørkenen! Drittkjipt at jeg ikke får sett dette landet i dagslys, det virker så spennende! Flyet mitt går som sagt i morgen tidligtidlig – så jeg rekker det vel akkurat ikke…. Ligger én time foran dere, forresten. Fuss i alt!

Nå forsvant akkurat de siste nordmennene jeg kjente igjen fra OSL-flyet, så nå er jeg offisielt overlatt til verden, meg selv og engelsk-kunnskapene mine for de neste månedene. Resten av Norge dro til mainstream-Thailand, og her sitter jeg. Og kløfta mi. Vi hører faktisk på Aladdins «Arabian nights», så det er kjempestemning.

Ps. Qatar Airways LEKER ikke verdens beste to år på rad, ass. Jeg følte meg som en prinsesse, herregud, hvilken luksus alt var! TV i stolryggen foran meg (med MASSE filmer og TV-serier på! Og egen fjernkontroll!), pledd, pute, vertinner som finner plassen min for meg, drikke – så mye jeg vil ha, mat, snacks, kongelig! Og det selv for oss dødelige som reiser Economy Class! Nå skal jeg bort og hente meg gratis mat (igjen), for alle som må vente på flyplassen i over 5 timer får det. Backpackerlivet, dere. Jeg liker smaken av det!

Some sleepless words from the Middle East. I’m in Doha – Qatar! My next flight won’t depart before 06:15 in the morning, so this will be a long night…. I wish I could explore this country in daylight – the sand, the people and everything seem so interesting! Wait a minute… Everything’s going to be interesting during this journey, I haven’t seen anything outside of Europe before! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *