jenta dere spør om

MEG:
Hva er egentlig greia med tiss-i-bånd? Skjønner ikke 🙁
Jo. Da jeg begynte å blogge i 08 hadde jeg en kjæreste, aka «mannekjøtt», og tegnet derfor at jeg hadde en tiss gående i bånd på headeren min – liksom for å illustrere at jeg var i et forhold. Jeg er jo så glad i metaforer. Leserne mine (dere) elsket den, og nå går de (dere) til kollektivt angrep i kommentarfeltet (og på facebook) HVEEER gang jeg prøver å snike tissen ut av headerne mine igjen…. Sta gjeng! Ærlig talt, jeg er singel, dere, kan vi ikke la den tissen gå sin vei snart? 

jeg lurer på hvordan du og din ex ble sammen? kjærlighetsstorier er alltid gøy å høre. 🙂
Vi ble enige om at «er vi sammen?» «vi er vel det:P» på msn. Romantikken var til å ta og føle på, dere skulle vært der (a) (L) (K).  

Hvilken linje gikk du på vgs?
Medier og kommunikasjon, 3 årig – slik at jeg fikk generell studiekompetanse.

Hvem er det som leverer layouten på siden? Ser så ren og pen ut! 🙂
Det gjør jeg selv, med litt hjelp fra wordpress sine koder. Takk! Man blir som man omgås, er det ikke det de sier? ****ren og pen****

Hva er yndlingssjokoladen din?
Sjokoladen med puffet ris i, omnomnomonom.

Er du glad i barn?
Ikke spesielt Jeg er glad i nevøen min, og babyen til bestevenninnen min! De er jo barn?
Ærlig talt, så har jeg ikke tekke i det hele tatt. Problemet mitt er at jeg ikke vet hvor i utviklingen de er, så jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal forholde meg til de, og hvordan jeg skal snakke til de. F.eks. fortalte jeg en ca 5 år gammel jente på flyshowet i Oslo at jeg var «mediegrafiker, grafisk designer :)))))». Ikke engang min egen alder vet hva en mediegrafiker er! Jeg klarer å omgås barn jeg har «fulgt» siden fødselen deres, men alle andre er jeg livredd for. Huden min blir blekere av «HVA HEEETER DUUUUU????» enn av trailere. Enough said. 

Hvilken av naturkreftene vil du si at du minner deg selv mest om?
Tornado! Vill vakker og… sånn. Vill, da, om ikke annet. 

Hvor får du treningsinspirasjon fra?
Fantasien om at jeg en dag langt der fremme skal klare å ta 20 pushups uten en mine, og løpe 1 mil uten å dø. Jeg vil komme i den formen man forventer at en soldat er (selvom jeg i skrivende stund ikke er det lenger….). En dag, dere!

Hvor henter du inspirasjon til klesstilen din fra?
Uniformsreglementet til Forsvaret. Neida, men hvilken klesstil? Den eneste stilen jeg mestrer er den vi skrev i norsktimene på ungdomsskolen. Men joda, jeg blir relativt inspirert av bloggere, som f.eks. Angelica Blick og Livingdoll. Ellers kler jeg meg bare etter dagsform og hva jeg skal. Liker å skille meg litt ut, forståelig nok – etter å ha brukt 2,5 år på å gå kledd PRESIS som alle andre. (militæret, for dere som ikke tok den)

Kan du være så snill å legge ut det styggeste (ikke det at du ikke er pen, du er jo dødspen) svettebilde av deg? Du er fortsatt så pen på alle svettebildene du har lagt ut, jeg vil også være det!
(Haha, beste. Takk!) Her ser jeg feks ut som en and, fordi jeg akkurat hadde kommet inn og slet med å få igjen pusten. 

Hvilken OL-gren kunne du tatt gull i? (ekte eller oppdiktet, hihi)
Scootervelting uten døden til følge! Jeg hadde asfaltrester under huden på magen i flere år etter mitt fjerde velt, som jeg hadde da jeg var 16.

Er det noe du har i tankene NÅR DU NÅ SVARER PÅ DETTE, som du har lyst til å fortelle oss?
Jeg savner å være litt heartbroken, for da elsket dere innleggene jeg skrev om kjærlighet så veldig. 

Hva er din favorittbil som du kunne tenkt deg å kjørt rundt i den sivile verden?
Den BMW’en som ser ut som en grizzlybjørn! BMW X6, sies det. 

Når skal du oppdatere supermeteret? 🙂
Gjort! Jeg fikk melding fra gulrotsjefen i går:

Jeg får 110 poeng for at jeg var med på å gjøre gulrotsjefen til en helt, ved å snu Oslo på (et smilende) hodet med flyshowet vårt. Han trekker fra 200 poeng fordi jeg bare skal bo hos skumle mannfolk på reisen min, og så +150 poeng fordi jeg lever ut drømmen som de fleste andre bare prater om. Supermeteret lander altså på….. -30? Hæ? Jeg kommer meg jo ikke verden rundt med en superhet på -30….. TTYN.

For første gang siden foralltid har jeg klart å fullføre en spørsmålsrunde, det er bloggeren sin! Skri(v)k ut når det er på tide igjen, jeg er elendig til å insje på sånt. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *