i Norges nye kampfly


foto: Endre Lunde. Meg i et F-35 kampfly! 

Hallo! From Tigerstaden with love snørr, feber og tørrhoste! I går måtte jeg gi etter for kroppens brennende ønske om å bli i sengen, men i dag klarte jeg det bare ikke. Alt for mye som må gjøres, så fantastisk mye som skjer! Så nå har jeg stablet meg inn på et hotell i Oslo, og skal bo her til søndag.

I helgen skjer det jo, dere, tidenes militærevent på Rådhusplassen. Jeg tar det personlig som en «liten» dimmefest også, det blir nemlig det aller siste jeg gjør for Forsvaret, før jeg trer ut av Kongens rekker neste fredag. Åh, jeg gleder meg! Vi startet å rigge allerede i går, og i dag var jeg endelig nede og fikk sett selv. Og før jeg visste ord av det satt jeg der i en F-35, Norges nye kampfly, som ikke kommer før i 2017. Hva er det jeg IKKE rekker å gjøre før jeg dimmer…. Hehe. Gleder meg til resten kommer på plass!

Åh, det er så kult å se at alt vi har jobbet så intenst med de siste månedene, endelig begynner å bli en snakkis! Både i media, på twitter, på tv, på facebook, jeg ser linker, innslag og kommentarer overalt! Og jagerflybabyen min har blitt en MASKOT! På Rådhusplassen kommer det til å være små, søte fly som barna kan «fly» i, de er malt i akkurat samme farger som jagerflyet mitt, haha! Hvor fett er ikke det?

Samme hvor hjerteskjærende og vondt det blir å forlate det grønne liv – jeg kunne ikke fått en bedre avslutning enn det her.
(Jeg må bare sove litt til først, så feberen slipper taket.)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *