just my luck

Heej sunshines! I dag har jeg ridd på majestetiske enhjørninger, badet i et rosa tjern med glitter i, og flørtet hemningsløst med kjæresten min, Channing. Lagde papirfrosker med små, søte hjerter på til han, og bakte muffins med melis og blinkende nonstop. Han er så søt! Og så danset jeg med uglene bak månen, og nå sitter jeg her og broderer syltetøy. 

FEBERFANTASIER, ASS! Jeg har blitt syk! Bigtime! Og det bare dager før arrangementet vårt i Tigerstaden, det er så typisk min flaks. Krise. Med alt som skal gjøres frem mot helgen, hadde jeg ikke hjerte til å holde sengen i dag, så jeg dro trofast på kontoret, og videre til Oslove. Jeg må ha smittet en hel hær underveis, slik som jeg har nyst og snufset rundt. Egentlig ganske udregelig gjort av meg, når jeg tenker meg om, jeg burde ha blitt hjemme.

I går kveld var jeg på Kjeller og hadde fotoshoot med Eskil (piloten/pappaen til jagerflyet «vårt»), og jagerflybaby. Hun var så vakker der hun stod i solnedgangen, og det var egentlig jeg også. Gleder meg til å få bildene, fotografen var dritflink! Dere skal selvfølgelig få se når jeg får dem, dere óg.

Aarh, hodet mitt! Jeg dør! Nå skal jeg stappe papir i nesen, se litt på TV og sovne stille inn etterhvert. MÅ bli frisk til helgen, det er jo selve finalen på militærkarrieren min, tidenes flyshow i Oslo, OG flere av dere har sagt at dere kommer! Håper vi kræsjer i hverandre nede på Rådhusplassen, hadde vært så kult å treffe dere på andre siden av skjermen, leserhær! Kos dere i kveld, og send meg friske tanker <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *