D12 – I wish this was my daily face

Day 1 – Et av de nydeligste bildene av deg Day 2 – Dine tre yndlingssanger akkurat nå Day 3 – Parfymene dine Day 4 – Noe du gruer deg til Day 5 – Noe du savner Day 6 – Antrekket ditt i dag Day 7 – Det du kjøpte deg sist Day 8 – Hva har du i sminkepungen? Day 9 – Mobilen din Day 10 – Din verste uvane Day 11 – Rommet ditt

Day 12 – Sminken du bruker savner


Jeg savner det å måtte la meg inspirere av skogen når jeg skal sminke meg, for hver gang jeg gjør det, vet jeg at noe meningsfylt venter i timene foran meg. Jeg vet det sterke samholdet som skal ligge som et usynlig teppe der ute i skogen og holde oss varme, jeg vet all spenningen, følelsene, og  stoltheten kamuflasjemalingen gir. Jeg vet at jeg reblogger dette ofte, men når du først har hatt krigerfjeset én gang, er det vanskelig å vaske det helt av seg igjen. Det er som om malingen har trukket seg inn under huden min, og der vil den alltid forbli.

Kommer:
Day 13 – Et bilde fra i dag_Day 14 – Noe du gleder deg til, og hvorfor_Day 15 – Ti ting du ønsker deg_Day 16 – Et bilde av deg når du var liten_Day 17 – En artist du liker (jente)_Day 18 – En artist du liker (gutt)_Day 19 – Et bilde av håndskriften din_Day 20 – Smykkene dine_Day 21 – Et sted du vil til akkurat nå_Day 22 – Din favorittscene i en film_Day 23 – Et bilde av deg selv i dag_Day 24 – Lommeboken din_Day 25 – Et bilde av deg selv for 3 år siden._Day 26 – Ti ting om deg selv_Day 27 – En sang du virkelig er lei_Day 28 – Noe du ikke forlater huset uten_Day 29 – Din favorittblogg_Day 30 – En matrett du elsker_Day 31 – Dine favoritt sko, kjoler og jakker_Day 32 – En ferie du vil på igjen_Day 33 – En sang som får deg til å gråte_Day 34 – Noe du er redd for_Day 35 – Hvordan ordner du håret ditt?_Day 36 – Favoritt outfiten din_Day 37 – Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?_Day 38 – En ting du aldri kommer til å gjøre_Day 39 – Alle premiene du har vunnet_Day 40 – Favoritt serie(r)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *