uken i piksler


Har ikke hatt tid til dere, sånn egentlig. Alle ord, tanker og krefter har brent opp på jobb.


Har sittet barnevakt for supernevø, for første gang i historien. Englebarnet. Jeg var flink!


Har vært på båttur med generalinspektøren for Luftforsvaret, og andre kollegaer i blått. Der møtte jeg min aller største frykt – å være ute på havet i lyn og tordenvær. Overlevde, tydeligvis.


Har jobbet som en gal (og stjålet plakat), for nå er det bare én uke igjen til hovedarrangementet vårt i Oslo 1. – 2. september. Det er finalen på hundreårsmarkeringen av luftmakt, som jeg ble grenader for, og min personlige finale på militærkarrieren (for denne gang). Dere er herved invitert. Helt gratis. Jagerflybaby skal være der også. Og Kongen.


Har sjekket ståa hos treet, det lever i sitt beste velgående. Begynner å bli stor! Et tre så bra at det burde vært fire. Det døde kirsebærtreet, forgjengeren dens, bor fremdeles med meg, hvis dere lurer.


Har besøkt bestevenninnen min, med sin nyfødte supermann. Nå har jeg TO barn å være glad i! Jeg er rik!

Håper dere holder ut med meg i én uke til som arbeidsnarkoman! Skal blogge så godt jeg kan. På onsdag flytter jeg til Oslo, for da begynner vi å stelle i stand til showet neste helg. Kom bort og si sjøbuse hvis dere ser meg, så kan vi le sammen. Hva har dere fylt dagene med denne uken?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *