reis deg!

REISE:
Kunne du hatt et avstandsforhold?
Nei. Ikke i skrivende stund, iallfall. Jeg hadde nok slitt med å stole på vedkommende, brent barn osv, så jeg måtte ha jobbet mer med meg selv før jeg evt kunne ha slappet av i et avstandsforhold. Eller i et forhold, generelt. Alle pigger ute og hjertet i lås, menn har gjort meg sånn. Gi meg en prins, så skal jeg tenke på det. 

Hvordan er reiseruten din? Skal du til Sør-/Mellom-Amerika også?
Den er mystisk! Jeg legger ikke ut ruten min, men ja – jeg skal være en god stund i Sør-Amerika! Det er faktisk der jeg ender opp, før jeg vender hjem igjen via London. 

Når bestemte du deg for å reise verden rundt?
Det spørsmålet fikk jeg her om dagen også, men vet dere – jeg klarte ikke svare! Jeg husker ikke, mamma husker ikke, ingen husker. Jeg spontankjøpte hele eventyret i november 2011, og jeg tror faktisk det var da jeg bråbestemte meg også. 4 mnd før min egentlige reisedato, 1. mars 2012. 

Lurer veldig på åssen du har planlagt verdensreisen din! Har veldig lyst til å gjøre noe lignende selv 🙂
Go for it! Jeg er kanskje ikke den rette til å svare på hvordan man planlegger ting…. Jeg har nemlig ikke planlagt så mye, jeg lever av å være spontan. Jeg kjøpte alle flybilletter i november, så jeg vet hvor i verden jeg skal være til enhver tid, men utover det – null plans! Bortsett fra tre program jeg skal gjennom underveis. Jeg har hengt mye på couchsurfing for å finne steder å bo, ellers kommer jeg til å ta hotell/hostell på sparket underveis. Livet er det som skjer mens du planlegger å gjøre andre ting, så jeg har valgt å bare leve – og heller se hvor det bringer meg.

Når det gjelder budsjett har jeg planlagt å klare meg på 10 000 hver måned.

Hva gjør du etter verdensreisen? 🙂
Øh. Jeg er faktisk ute av stand til å se så langt frem i tid, har resonert meg frem til at det skyldes oppveksten. Når du har en pappa som gradvis blir sykere og sykere, helt fra du er bitteliten jente, mister du til slutt ønsket om å se hvordan fremtiden blir. I stedet for å gå rundt og være redd for hvordan ting skulle være ett år frem i tid, konsentrerte jeg meg bare om «her og nå», fortrengte frykten for hva som ville komme, og jeg er happy for å ha blitt sånn. Det er mye viktigere å se hva som er rundt deg akkurat i dag, og sette pris på det som faktisk er, så får vi heller deale med fremtiden når den har blitt til nåtid. 

Men for å svare, da: Jeg vet ikke. Hvis tilbudet fremdeles står når jeg er hjemme igjen, kommer jeg mest sannsynlig til å komme krypende tilbake til fantastiske Forsvaret. Flytte sørover, lage et nytt liv. Eller kanskje ikke. Jeg tar reisen først, så får vi se hvor vinden fører meg etter det! 


fra sofasurfingen hos kjære Kristine i sommer <3

Hadde glemt hele spørsmålsrunden, jeg. Men nå kommer svarene mine! For all del, bare fortsett å spørre hvis det skulle være noe. Hei, dere, forresten; Gleder dere dere til å bli med på verdensreise? Å dele eventyret mitt er iallfall en stor del av drivkraften for å faktisk reise!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *