musikk og sthans

Ai ai ai, jeg hører rykter om at bloggen min har vært skikkelig rasshøl mot dere i helgen? Hvor er oppdragelsen?! Føler meg som verdens dårligste mor….  Håper dere kom dere helskinnet ut av det, og at ingen av dere fikk virus. Han har aldri oppført seg sånn før, vet ikke hva som skjedde, men nå har jeg iallfall slettet hele greia som lagde kvalm. Så nå skal det være gruppeklematmosfære her inne igjen, smil!

Nå sitter jeg mett og blid på St Hanshaugen hos Steffen og Thomas, skal bo her en uke mens jeg jobber i byen. Både militært og sivilt, jeg skal være stemningsreporter på Øyafestivalen på kveldstid og fortsette planleggingen av finalen på militærkarrieren min på dagtid. Om en måned er jeg en av dere, igjen, dere. Sivil og jævlig. Det blir så rart!

Nei, nå må jeg tisse, vi snakkes senere. Guttene sitter og spiller gitar og synger. Og begge LIKER å lage mat. Do, musikk og mat. Denne uken har potensiale!

Ps. Vil dere komme og leke med meg på Rådhusplassen 1. – 2. september? En siste gang, før jeg trer av? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *