time is running out

Dagens treningstips for avanserte late: Gi deg selv et tidspress i hjemmet før du legger ut på tur. I dag la jeg opp kvelden min med TV-programmer og kveldsmat, sånn at jeg MÅTTE rekke å løpe distansen på max 15 minutter. «Jøss, da har du løpt kjapt!», sa mor da jeg kom inn igjen. Stolt, sa ansiktet mitt. Tidspresset utløste en desperat målbevissthet der ute, og en motivasjon til å løpe raskere for hvert steg. Hvis ikke kunne jeg jo komme til å gå glipp av Linnèa Myhre på TV2, som ventet meg der hjemme. Bare husk å vær selektiv med hvilket tidspress du legger på deg. Ikke sett på potetene, for eksempel, og løp for livet for å rekke tilbake innen de koker. Det blir brann av sånt!

Nå skal jeg ut en tur, hejhej!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *