siste runde i kongeriket Norge

Hej superpeople! Fett at dere likte videoen! Lover at det forblir den første og siste sminkevideoen jeg lirer av meg… Ever.

I dag har jeg løpt meg svett og blid igjen – 7 km blid i skogen! Alle bildebevisene jeg tok ble stygge, så det får bli med teksten.
Hei, jeg har trent i dag. Hils samvittigheten din fra meg. 

Men det var ikke det jeg skulle si. Jeg skulle bare si at: SPØRSMÅLSRUNDE! For jeg reiser jo snart, og har ikke tenkt til å bruke backpackertiden min på å sitte og gjenta meg selv (atter en gang) om at nejjj, militæret er ikke så hardt som du tror det er, eller svare på hvilket pålegg jeg foretrekker og hvilke blogger jeg leser…. Blabla. Les tidligere spørsmål og svar her, og spør i kommentarfeltet under hvis det er noe dere lurer på! Enten det er om militæret, leoparden, verdensreisen, meg, deg, livet, treet, barten, tissen i bånd – bare føl dere som hjemme, så skal jeg svare så godt jeg kan.

?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *