until you… decide to wake up

Rise and shine, supers! Nå ligger jeg og maler i sengen min, storfornøyd med at det var her jeg våknet opp. Det finnes ikke noe verre enn å våkne opp på diverse møbler byen rundt dagen derpå, med upusset tenner og sminke herfra til månen, for så å måtte kjøre the drive of shame eller gå den berømte walken hjem, i de samme klærne du gikk på trynet i dagen før. Så usexy. En søndag våknet jeg feks opp i fosterstilling i sengen til datteren til venninnen min. Datteren er 3 år. Just saying.

Jeg var på tidenes bondefest i går, det var veldig hyggelig! Partytelt og full pakke, gøy at noen steller i stand noe sånt. Før festen var jeg ute og løp usminket i striregnet (tok bilder etterpå, men du ser ikke om det er regn eller hard innsats klærne mine er dekket av….) – det var fantastisk deilig. Regnet mot det nakne fjeset mitt føltes så befriende! Nesten som tusen våte klemmer fra friheten sjæl. Dere prøver det ut neste gang himmelen åpner seg for oss. Kjenner vi den rett, blir det ikke lenge til.

Hva har dere gjort i helgen? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *