uken som #instagikk

God natt, leserhær! I dag har vært fin, jeg har hengt på Tåsen med Thomas og Henrik, vi har klamret oss til solstrålene, snakket tull og gamet Age of Empires II. Herregud, som jeg elsker det spillet! Jeg fikk liv i den gamle stasjonære PC’en min her om dagen, og der HAR jeg det installert jo! Så da vet dere hva jeg skal gjøre resten av helgen, siden det er meldt regn og sånn. Neidajoda. Neida, i morgen skal jeg ærlig talt på grillfest med en medsoldat, regndråpene og de lokale heltene fra utsiden av militærleiren. Jeg kaster meg rundt hver eneste helg nå, for å rekke å være mest mulig sammen med flest mulig venner før jeg reiser jorden rundt. For det gjør jeg jo, så veldig snart!

Over ser dere hvordan den siste uken min har sett ut på instagram, dere finner profilen min her, eller ved å søke på «supermarie» på appen. Snakkes i morgen, nå må dere la de øverste øyevippene kose med de nederste! Sov godt, englefjes!

I’m throwing myself around these days, in an effort to be with as many friends as possible before I leave the country for six months. Today I hang out with Thomas and Henrik in Tåsen, Oslo, playing Age of Empires II and chilling in the sunshine. You can see my instaweek above, follow me there: «Supermarie». Good night!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *