welcome to my military crib

Sånn, dere. Jeg har omsider Rygget igjen! Har bodd i Fredrikstad i nesten 3 uker i strekk nå. Den siste uken bare på trass. Da jeg kom hjem til barten på veggen etter ferien, hadde de nemlig kastet inn en syk mengde med nye møbler som stod og ga meg fingeren fra midt på gulvet. Det var helt kaos. Duken på det (tydeligvis) nye bordet var en gul post-it-lapp med «Ring meg når du er tilbake!» på. Men jeg orket ikke å ta stilling til den nye hæren med møbler, visste jo at de kom til å kreve en god del fysisk antrengelse fra min side, så jeg eliminerte hele problemet med å bare… Bo i  Fredrikstad en stund i stedet. Det eneste møbelet jeg gir oppmerksomhet til er nemlig latskap.

På tirsdag, derimot, mannet jeg meg opp, ringte til post-it-lappen og fikk forklart hvordan mitt lille militære hjem nå skulle se ut. Det innebar at jeg, med de sykeste kraftanstrengelser, måtte skyve sengen, sofaen og skapet veggimellom. Høres lett ut, men det var ikke det. Det var jo ikke gulvplass nok til å ommøblere, så jeg måtte BÆRE hele sengen over sofaen, og herregud – som jeg slet…… Skulle vært filmet. Skulle iallfall ikke vært lov.

Klarte det til slutt, da. Hatet resultatet, så jeg flyttet fornærmet hjem til Fredrikstad enda en gang. Bare på trass*. Liker ikke å måtte ommøblere mitt eget hjem mot min vilje. Men så bestemte jeg meg for å gi det en sjanse, og flyttet tilbake til leir igjen i går kveld. Det er ikke så ille. Jeg sover under barten, nå. Og har over-møblert hele rommet, men sånn må det altså være. Alle rommene her skal ha alle de samme møblene, sier Forsvaret. Ingen færre. Dessverre for mine 14 kvadrat, som er den minste leiligheten på hele leiren….

*Typisk meg, forresten. Å gjøre dumme ting på trass som bare går utover meg selv. Det er jo jeg som blir sittende å betale for en leilighet jeg ikke ville bo i. Lur sånn.


Overse rotet på FØR-bildet. X’en min har flyttet inn igjen, da.


Jeg er glad jeg ikke bor her til vinteren, i og med at hele ovnen er dekket av møbler…. Møbler som ikke kan plasseres noe annet sted, for der er det fullt. Så fullt! (Sjekk i hylla mi, forresten, den øverste! Supermariemilitærtrusa, CV90-hylse, Burma-kortet. Kanskje noen av dere kjenner igjen fan-gavene dere har sendt meg i posten? Den hyllen er nemlig dedikert til dere <3)

Okey, da. Forandring fryder. Det ble ganske bra. Nå skal jeg ut i solen, for obersten ga meg FRI! Og det tar jeg selvfølgelig som en ordre. Hejhej!

Hvis dere skulle ha gjort innbrudd i leiligheten min, hva er det første dere ville ha stjålet? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *