no pain, no gain

Hallo! SVETT, igjen! Fornøyd jente la 5 km bak seg i dag, om kapp med solstrålene der ute i skogen. Jeg løp med andre ord uten publikum og prestasjonspresset  jeg egentlig trenger, og løp faktisk enda mer hvileløst nå enn jeg gjorde langs veien her om dagen! Storfornøyd! Selvdisiplinen har visst fått bein å løpe på.

Jeg prøver å starte en ny inspirasjonstrend, skjønner dere, det er derfor dere får se så svettekle bilder av meg hele tiden. Tanken er at det burde være mer inspirerende å se en svett jente som akkurat har gitt jernet på treninga, og tenke «DET DER skal jeg oppnå ved neste trening!» enn å se på bilde av en jente med drømmekroppen og tenke «SÅNN skal jeg se ut…. En vakker dag…. Laaaangt der fremme….» Langsiktige mål er vel og bra, men det er jo så lenge til! Motivasjonen og inspirasjonen joiner dinosaurene lenge før du kommer dit, med mindre du stod helt fremst i køen da de delte ut viljestyrke og selvdisiplin. Og det gjorde iallfall ikke jeg…. Da er det mer motiverende å konsentrere seg om her og nå, og det du faktisk KAN gjøre for deg selv i skrivende stund. Svettebildene skal liksom gi dere et lite dytt og inspirasjon til den neste halvtimen, den dere har rett foran dere, som dere feks kan bruke på… å løpe! Da blir dere like svettefine som jeg, og så kan dere ta bilde av det, og blogge det for å få andre til å føle seg dritt som ikke har trent inspirere andre, og så slappe av med god samvittighet resten av kvelden. En halvtime går så fort, at. Go for it!

Dét er forresten det andre poenget mitt med å ta bilder av meg selv som koker over. Det er en motivasjon mens jeg løper, jeg blir en liten superkanin, og bruker de svette bildene av meg selv som gulrot. For å få de til, jeg løpe meg svett først, og for å bli svett må jeg presse meg hardt nok. Og så legger jeg de altså ut her, sånn at dere kanskje sluker de gulrøttene og får energi nok til å gå ut og løpe selv. Og bli svette. Og ta bilder av dere – svette. Og så legge det ut på blogg/face. Og sånn fortsetter det. En sirkel med glad i!

Gi meg link hvis dere trener, svetter og blogger det dere også, a. Så slipper jeg å være den eneste det renner av…. 

I ran again today! Much easier this time, my health is getting better every step I take! Now it’s your turn, supers. And blog about it afterwards, it inspires people. No joke. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *