D7 – pass meg, Mike

Day 1 – Et av de nydeligste bildene av deg Day 2 – Dine tre yndlingssanger akkurat nå Day 3 – Parfymene dine Day 4 – Noe du gruer deg til Day 5 – Noe du savner Day 6 – Antrekket ditt i dag

Day 7 – Det du kjøpte deg sist

Ny sveis! Ble hårfin. Klippet det opp og stripet det i tre farger, men det ser dere ikke for alt har blandet seg så diskré utover. Jeg er iallfall blondere, og brunere også, leopardbehandlingen sørger for det grunnlaget jeg bør ha før Sør-Afrika i disse dager! Bør før sør. Smil.

Og så kjøpte jeg et pass til i dag! Jeg mangler nemlig to visum til verdensreisen min, og får ikke skaffet de før jeg drar heller. Derfor må jeg ha ett pass å reise til Sør-Afrika med, og la et ligge her hjemme sånn at visumene (forhåpentligvis…um. Hehe.) går i orden og blir sendt etter meg når jeg er der ute et sted. Puslespill i verdensklasse, bokstavelig talt.

Men det aller siste kjøpet: popcorn, big baby pop og billett til «Magic Mike«. Den filmen er en eneste stor, fantastisk KJØTTDISK som varer i to timer, dere. Mannlige strippere. Bare nevner det. Gå og se!

Kommer:
Day 8 – Hva har du i sminkepungen?
_Day 9 – Mobilen din_Day 10 – Din verste uvane_Day 11 – Rommet ditt_Day 12 – Sminken du bruker_Day 13 – Et bilde fra i dag_Day 14 – Noe du gleder deg til, og hvorfor_Day 15 – Ti ting du ønsker deg_Day 16 – Et bilde av deg når du var liten_Day 17 – En artist du liker (jente)_Day 18 – En artist du liker (gutt)_Day 19 – Et bilde av håndskriften din_Day 20 – Smykkene dine_Day 21 – Et sted du vil til akkurat nå_Day 22 – Din favorittscene i en film_Day 23 – Et bilde av deg selv i dag_Day 24 – Lommeboken din_Day 25 – Et bilde av deg selv for 3 år siden._Day 26 – Ti ting om deg selv_Day 27 – En sang du virkelig er lei_Day 28 – Noe du ikke forlater huset uten_Day 29 – Din favorittblogg_Day 30 – En matrett du elsker_Day 31 – Dine favoritt sko, kjoler og jakker_Day 32 – En ferie du vil på igjen_Day 33 – En sang som får deg til å gråte_Day 34 – Noe du er redd for_Day 35 – Hvordan ordner du håret ditt?_Day 36 – Favoritt outfiten din_Day 37 – Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?_Day 38 – En ting du aldri kommer til å gjøre_Day 39 – Alle premiene du har vunnet_Day 40 – Favoritt serie(r)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *