make yourself shine

Heyy, svett! Digg! Jeg er så himla HYPER for tiden, trigges i tide og utide av alle forberedelsene til verdensreisen min. I kveld måtte jeg bare få utløp, så jeg løp meg en god tur. Føltes fantastisk (etterpå)! Jeg har savnet å løpe! Jeg elsker den følelsen av å komme inn etter å ha gitt jernet der ute, svett og jævlig, og så bare slenge seg på sofaen og nyte godfølelsen som din egen innsats der ute har gitt deg. Eh, min innsats i dag må jeg egentlig takke trafikken for. Jeg har, som dere vet, en egen strategi for å lure latskapen i meg: Jeg løper langs veien, sånn at jeg har publikum til treningen, for da blir det vanskeligere for meg å stoppe å løpe. Jeg må jo imponere dem! Hadde jeg løpt i skogen for meg selv, hadde jeg ikke klart å presse meg like hardt som jeg gjør når jeg vet at noen ser på. Selvdisiplinen, dere. Jeg er for lat. Det er det samme med skriving. På bloggen fungerer det nogenlunde, i dagboken min kunne håndskriften tilhørt en fireåring og ordene kommet fra en gnu. Presterer best når jeg gjør noe synlig.

Tips til treningsmusikk som gir iallfall meg lyst til å løpe ut i evigheten:

? The very best – I wanna go (så for meg Sør-Afrika og savannen mens jeg løp, sikkert derfor den fungerte for meg)
? Nickelback – When we stand together
? Coldplay – Princess of China
? Trentemøller – Miss you (vet egentlig ikke helt hvorfor den fungerte så bra, men jeg løp som en maskin da den spilte)
? David Guetta – The Alphabeat
? Skrillex & Damian «Jr Gong» Marley – Make it bun dem
? Nero – Guilt
? Klaypex – Lights
? Popcorn – Popcorn (hehe, awesome)
? Chase & Status – Time

God trening, superpeople! Nå er det brødskiver, mariekjeks med sjokoladetrekk og rødvin!

I ran today, felt awesome! My training-advice is to run along the road where the motorists can see you – it makes you perform better, haha. Look above for some music that makes you wanna run like there’s no tomorrow. Happy workout, superpeople!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *