we OK

Når jeg setter på musikken som neste år skal minne meg om da jeg reiste verden rundt og ta meg tilbake til alt jeg da har opplevd, lukker jeg øynene mine og forestiller meg meg selv i alle de fremmede landene. Med kamera hengende nær hjertet, fingerne fulle av inspirasjon og med det smilet som tar utgangspunkt i at jeg ikke tar til takke med å bare være her, men at jeg lever og gjør noe ut av tiden jeg har fått her på jorda. Sanger som i dag blir til dagdrømmer og sommerfugler i magen, vil snart være fulle av minner og flashbacks fra eventyret og den drømmen jeg levde ut «…da jeg var tjueto – young, wild and free.». Det er magi!

Jeg lager spilleliste for verdensreisen min, dere finner den her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *