vaklende føll skal ikke bo alene


toppGina Tricot, puppegreieGina Tricot, skinnshortsH&M, veskeKappahl

Hello, deilige lørdag! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra broren min, jeg og vinkartongen min endte opp der i går etter å ha sittet med en enmannspizza-grandiosa og sett på at selv plastikkblomstene visnet rundt oss. Jeg satt i minst 20 sek og stirret på de, og nå tuller jeg ikke, før logikken om at plastikk ikke visner slo inn. Herregud, jeg er jo superselvstendig når det gjelder å klare meg selv utenfor fire vegger, men så fort det er snakk om å BO et sted alene klarer jeg ingenting. Blomster som gnåler om vann, oppvask, klesvask, MATLAGING , virkelig – all verdens kred til mamma som får til alt det styret helt alene, i tillegg til å spille wordfeud på heltid OG ta seg av en mann i rullestol! Super runs in the family.

Jeg har rukket å dusje, laget meg en tallerken med spekeskinke og melon til frokost (merk dere det, mamma og fremtidige ektemenn! Og venner uten trua på at jeg klarer meg sjæl, ref. kuttet på fingeren min fra sist gang jeg prøvde å lage meg mat….) og nå skal jeg til mormor og bestefar! Jeg ba meg selv på lunsj til dem i dag, fordi….. Ref. kuttet på fingeren min fra sist gang jeg prøvde å lage meg mat. Venner uten trua: Point taken.

Nå må jeg løpe! Snakkes senere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *