goodbyeparty


Kjole – Gina Tricot, veske – vettafaen, smykke – husker ikke (JEG ER INGEN MOTEBLOGGER, OKEY?), sykkel – Brelett (for real)


Sko – Nelly. Tror de heter boyfriend elns. Mine har jeg bare brukt én gang før (på blogawardsen), men de har allerede mistet pigger og diamanter. Så… Kvaliteten, dere. Vet ikke helt. 

Drar på nye eventyr, vi, vinkartongen min og jeg! (Neida, mamma, skal ikke sykle i høyhælte sko.) I kveld er det avskjedsfest for fetteren min og kjæresten hans, som flytter til USA for å studere ett år. Hvis vi får det til skal vi møtes i Los Angeles i januar, når jeg er på verdensreise! Det hadde vært så kult! Ha en strålende lørdagskveld, superpeople, måtte dere glitre så de rundt dere blir snøblinde <3 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *