333 Duck Island

«Vi snakkes fra Andøya!», skrev hun til folket sitt, med den hensikt å overbevise dem om nettopp det.

Fire dager senere:

(ingenting)
Ikke et jævla ord fra Andøya.

??!!!………..

Men SÅ, plutselig, kunne de lese i avisen…..

…og brikkene falt på plass. «Vi snakkes!» høhøNÆÆT, xoxo svindelmarie.net.

Nå er jeg iallfall tilbake fra magiske Andøya, og det syvende og siste (!!) flyshowet denne sommeren! Det var suksess der oppe, en perfekt avslutning på alt sammen. «Avslutning», jävlar, tenk at vi allerede er der. Det gikk så fort! Nå har vi gnålt om norsk militær luftmakt i hele landet, og det skal bli så godt med helgefri igjen, at dere vet ikke engang. Like godt som kjipt, for flyshowturnéen med jagerflybaby og alle de herlige menneskene jeg har tilbragt den med har vært så himla (hehe) kul! Og slitsom. Åh gud, jeg er kul. Nei, slitsom. Sliten! Og fornøyd!

DERE, a?! Håper dere har hatt en deilig St. Hans-helg siden sist, selvom det var vi i nord som stakk av med Været. Stor V. Vi har hatt strålende, varm sol døgnet rundt, konseptet «midnattsol» er så latterlig fantastisk! Og Andøya. Jeg elsker Andøya. Jeg elsker det så mye at nå skal jeg sovne stille inn og drømme meg tilbake til solen som helt sikkert skinner der oppe i natt igjen. Jeg møtte tre av dere også, og de var levende bevis på at dere er like hjertevarmende som dere er ved tastaturet. Blir så glad når dere kommer bort, selvom jeg oppfører meg sosialt mongo! Måtte dere forfølge meg til evig tid!

Hvordan feiret dere St. Hans? Ingen brannskader eller knuste hjerter? 


Jeg veit, men han nektet å flytte seg når jeg skulle ta bilder av meg selv og den fine naturen foran meg. Sjekk hvordan han «»»tilfeldigvis»»» vender hodet i retning kamera og «»»tilfeldigvis»»»» blunker og smiler samme vei. «Legg meg ut da! Legg meg ut!!» Hvor oppmerksomhetssyk, da? Gulrotsjefen, forresten. Skikkelig dust. Neida!!! Hvis dere formerer dere til 6000 daglige kommer han med neste gulrot, så vi får vel oppføre oss pent. Hils på gulrotsjefen. Skikkelig type! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *