backpackermood

Hej! Alt vel, vel? Åh, jeg har hatt de fineste bursdagsfeiringene. Dere skulle vært der, dere. Er det ikke bare et helt fantastisk konsept? Hver gang vi bikker ett år eldre, blir overgangen til det neste tallet gjort så fint for oss at vi GLEMMER det faktum at vi blir gamle! Gaver, kaker, klemmer, kjærleik. Det var så deilig å se igjen familien, katten, ALLE på tirsdag. Jeg fikk et helt dryss med gavekort fra G-sport av superfamilien, hvor de selger en hel haug av smarte reiseting som jeg skal bruke kortene på. Av mamma og pappa fikk jeg for eksempel myggnetting, silkelakenpose og…. EN SEKK STØRRE ENN MEG SELV! Det begynner å bli så virkelig, hele reisen. Så nær. Snart DRAR jeg, dere!!! Sekken jeg fikk tredd på ryggen min i går skal være min eneste følgesvenn i et helt halvt år der ute i vide verden. Jeg… Vet ikke. Jeg er så uendelig glad og takknemlig for at jeg har de ressursene jeg trenger for å leve ut drømmene mine, samtidig er jeg livredd. Bare meg og sekken! Dere blir med meg, dere, sant…?

I morgen reiser jeg med Hercules til Andøya. Snakkes derfra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *