tirsdagsbarn!

Tusen, tusen fantasillioner takk for alle gratulasjoner på bloggbaby, ansiktsboken, twitter, sms og selvfølgelig – i virkeligheten! Hvorfor kan ikke hver dag være en «klem-en-Marie»-dag?

Jeg hadde en perfekt tjuvstart på bursdagen min med Seher i Oslo i går, vi var på innspillingen av TV2-programmet «Komiker i arbeid» (ganske fett!) før vi dro til Café Sara og tok noen øl. Jeg har ikke hatt tid til å være med mine fine sivile siden mai, så dere kan tenke dere hvor himla skjønt det var å iallfall se én av de igjen! I tillegg fikk jeg en spennende telefon om en drømmejobb jeg har hatt siden ungdomsskolen, som jeg håper å kaste meg over. Gleder meg så til å fortelle dere!

I dag har hjertevarme rent inn fra alle kanter helt siden jeg slo opp øynene, og takket være dere alle sammen har den trøtte, slitne jeg egentlig er for tiden bare gått og lagt seg. Måtte hun bli der også, for jeg har ikke kjent meg selv igjen….. På kontoret fikk jeg klemmer både fra gull og grønne skoger (altså generaler og grønnkledde kollegaer), et digert flagg satt utenfor døren og en dritgod kake gulrotsjefen hadde kjøpt. Jeg elsker å ha bursdag! Nå blir det bursdagsøl i messa, og i morgen er det familieselskap. Det blir så godt å se alle igjen! Det er min aller første og helt siste 22-årsdag, så det er på sin plass å feire tre dager på rad, mener jeg. Også topper vi med leoparty neste helg, hæ?

Håper dere har en fantastisk tirsdag så langt, englefjes! TAKK for at dere lyser opp min! Jeg føler meg så heldig og happy for hele opplegget, også kalt «tilværelsen min her på jorda», med mennesker som bryr seg om meg og gjør dagen min så sykt bra. Både dere beautiful strangers, og mine nære og kjære. Hey, vi tar den bursdagsleken «Knutemor», a. Fritt for å være mora, siden det er jeg som har bursdag. Også knyter dere dere sammen, alle sammen. Også roper dere «KNUTEMOOR», også kommer jeg tilbake og nekter å knyte dere opp, men fester dere heller til båndet sammen med tissen sånn at dere må følge etter meg til evig tid!!!!! Tiss, folket mitt og lesere i bånd. Lykkelig!

Hejsålenge!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *