#BAS2012

God kveld, superapor! Takk for sist, jeg har kommet meg helskinnet gjennom helgen i Bodø. Hadde verken internett eller tid, så jeg fikk aldri hilst dere der fra nord. Herregud, den midnattsolen er livsfarlig, vet dere det? Det ble jo aldri natt, så jeg forstod aldri når det var på tide å finne sengen. Har funnet den nå, og har en indre stemme som ber meg holde den i hundre år.
Tornerose var ikke så dum, hun, sier stemmen.
Ha’kke tid, sier jeg.

Etter showet var ferdig i går kastet jeg meg i dusjen, gredde håret med en (ubrukt) skobørste av mangel på noe bedre. Følte meg dritmilitær. Og så dro vi til sentrum og satt oss på bryggen for å få i oss litt mat. Der, ut av det blå (hehe), kom plutselig jagerflybaby opp under midnattsolen mens vi satt der og hygget oss! Det var så nydelig. Hvor ofte kan du sitte ute ved sjøen en sommerkveld, ta et glass hvitvin og se på at jagerflyet du har designet pryder himmelen over deg? Ca 1 gang i livet, tenker jeg. Og det var i går. Gåsehud.

Apropos hud, nå må jeg hoppe i dusjen og vaske kroppen min før jeg sovner stille inn. I morgen er det tilbake på kontoret igjen, og prøve å samle krefter til det siste flyshowet, på Andøya neste helg. Det gleder jeg meg til, jeg elsker naturen, menneskene og atmosfæren der oppe! Den er så magisk. Sov søtt i natt, livslesere! Vi snakkes i morgen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *