go tell her

Dere som tar i mot livet mitt i ord, jeg er glad for å ha dere hengende rundt! Det må jeg bare si. Livet mitt har vært så fullstappet av eventyr i det siste at jeg nærmest drukner i bokstaver og får ikke helt sortert og stokket de ordentlig om for dere. Men det er ingenting i veien for at jeg kan finne nye bokstaver å sette sammen til ord, så det jeg lurer på er egentlig – er det noe dere savner å lese om? Noe dere vil jeg skal skrive om? Jeg vet det blir mye flyshow, jobb og jobb for tiden – for det er alt jeg gjør! Lite innlegg om håpløs kjærlighet, fine tanker og de innleggene jeg pleide å være god på. De kommer nok tilbake, bare fyll meg opp med idéer, temaer og inspirasjon igjen, så snakkes vi, okei?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *