19 tanker den 19.

1. I dag er det én måned til jeg bikker 22 år og verdensmester! Det skal feires med leoParty som en oppfølger av fjorårets bursdagsBarty. Takk kreative Lone for de perfekt passende temafestene mine! Spent på hva det neste blir, verdensreisetema? Tygg litt på den er du snill, Lone. Så skal du få 19 kr.

2. Mamma og jeg var ute og kjøpte bursdagsgave til meg i dag, den fineste gaven jeg kunne fått – jeg som snart er backpackertjej!

3. I dag er det nøyaktig fire måneder til jeg setter meg på flyet mot Sør-Afrika og et halvt års eventyr alene der ute i den store, vide verden.

4. 19. september blir altså en merkedag med skrekkblandet fryd herfra til månen…. Og tilbake igjen.

5. Det var da jeg var 19 år jeg lot meg lokke av det ukjente militæret og ble en av de grønnkledde.

6. Hadde jeg møtt meg selv som 19 åring i dag hadde jeg gitt meg selv en bamseklem og takket meg for at jeg tok de valgene jeg tok. Og så ville jeg sagt «Herregud, jente. Alt du har i vente….. Alt du skal mestre, alt du skal oppnå, alt du skal oppleve i nær fremtid. Du skulle bare visst. Jeg er forhåndsstolt av deg, super’n!» Og så ville jeg gitt meg selv en høy fem.

7. 19. april reiste jeg for eksempel til Heistadmoen og returnerte som sersjant åtte dager senere!

8. Det var datoen 19. jeg ble supertante til en hjerteknuser

9. Først nå ser jeg hvor mye tallet 19 har gitt meg.

10. Et innlegg med 19 kommentarer

11. Jeg kom til verden 19. juni 1990.

12. Jeg var nitten da jeg fullførte videregående, jobbet på Peppes Pizza og søkte Høyskolen i Gjøvik som jeg heldigvis ikke kom inn på.

13. Om 19 dager skal jeg ha rukket å levere en tekst som skal inn i en bok, vært på tre flyshow tre forskjellige steder i Norge og vært hos Forsvarets uniformsutsalg for å tilpasse skjørt til penuniformen. I grove trekk.

14. Om 19 år er jeg 40 år.

15. Den nittende personen i kontaktlisten min på iPhone er… (eks-)MANNEKJØTT! Husker dere han? Han blir fremdeles gjenkjent som «Mannekjøtt» på byen. Stakkar.

16. Nå er klokken 19:10. Snakker om sola!

17. Et bilde tatt den 19. desember 2010

18. er tallet før

19. Har dere noe knyttet til tallet 19?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *