oppdrag utført!

MEN HERREGUD DA, for en strålende søndag! Solen skinner, uniformen er på og hjertet slår for…. Alt som er fint! :—)

I dag har jeg vært i Tigerstaden og allerede fått brust med vinklene mine, på oppdrag for Heimevernet. Tenk det, jeg rakk så vidt å bli sersjant før jeg bare ble kastet ut i livet som PIO*, med pennen på avtrekkeren og kameraet i skytestilling. Det føltes underbart! Jeg fulgte militærpolitiet rundt under den siste delen av øvelsen deres, snakket litt med dem, spurte pent og fanget oppdragene deres i pixler. Det var som jeg trodde, dere. Å føre pennen for Forsvaret passer meg perfekt.

Jeg skal begynne å føre pennen for Spirit også, forresten. Redaktøren lurte på om jeg ville ta på meg ansvaret for en ny, fast spalte i magasinet deres, kalt «Bloggpraten». Og jeg er jo ikke så vond å be når det kommer til skriving! Dere kan gjerne hjelpe meg med å komme i gang med det, hvis dere vil. Bare GÅ INN HER og sleng ut linker til noen interessante blogger (kanskje din egen?), så skal jeg plukke ut noen av blomstene og sende de en hyggelig mail!

Nå skal jeg løpe opp til min beste venninne og tømme hjertet mitt litt. I morgen er det tilbake til det ANDRE militære livet, livet som krans** i Luftforsvaret. Dere fortjener medaljer hvis dere klarer å holde styr på alle de forskjellige rollene jeg har nå…. Grenader, korporal, sersjant, leopard, og av og til bare Marie. Men henne prøver jeg å unngå, for det er hun som forvirrer meg mest.

Hvem er dere i dag?

*Presse- og informasjonsoffiser
**Grenader 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *