hun våknet ikke på Heistadmoen i dag

Jeg slang forvirret på hodet for å riste av meg Z’ene og komme til meg selv, tittet rundt meg i en trøtt tåke og bare…. Hvor er laget mitt? Snart oppstillnei…. Faen. Jeg er hjemme igjen. Lederskapskurset er så definitivt over. Jeg kravlet trøtt ut av sengen, møtte en uniform hengende i stua med tre vinkler på brystet. Smilte. «Sersjant Brudevold». Barbeinte befalsføtter over et sivilt gulv kalt «hjemme». Fant en nyvasket, grønn beret med gullmerke på sofaen, formet etter mitt eget hode og klar til bruk. Presse- og informasjonsoffiser. Smilte bredere. Det her har du faen meg fått til, Brudevold. Nå har hun sersjant blitt, og skal føre pennen for HV-03 – Gunnerside. Bredeste smilet i verden.

Det er for trist at kurset gikk så fort og at det ikke er noe mer, men hver gang jeg tar på meg bereten og beundrer vinklene mine, kommer alle minnene til å glitre i bakgrunnen. Den herlige innsatsen laget la ned i å mestre alt vi ble satt til å mestre (vi kom på 2. plass i lagskonkurransen!), den gode stemningen som rammet inn veien mot eksamen og alle de bra menneskene jeg har møtt som har lært meg så mye og mer enn det. Én uke av et helt liv er ingen verdens ting sett i perspektiv, men herregud så mye de syv dagene har av betydning for meg allikevel. Selvutvikling, samhold, sersjantvinkler og drøm i oppfyllelse. Livet i grønt er uforklarlig skjønt, case closed!

I dag skinner solen, som et slags punktum på en fantastisk uke, og jeg skal bare løpe rundt og være glad! Finner ingen grunn til å være noe mindre enn det.

Hva er deres grunn til å smile i dag? Glem alt som er dritt, dere har alltid minst én ting i livet som gjør det verdt å få frem et smil for. Det er jeg helt sikker på.

2 kommentarer

 1. Mariann

  Smiler av dette innlegget.
  Smiler og holder igjen latter av å høre på Andersen og Jakobsen sin podcast.
  Smiler fordi jeg skal ha kvelden helt alene før jeg får besøk i morgen.
  Også smiler jeg fordi du fikk meg til å se på alt det fine jeg kan smile av ❤️

  1. supermarie

   <3 <3 jeg smilte av kommentaren din óg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *