klikker i vinkler

I dag fikk jeg den bamseklemmen jeg hadde så innmari lyst til å gi den brølende rittmesteren før han sendte oss ut på nattjeneste på mandag. Den klemmen som skulle fortelle han at det militære lederskapskurset har vært helt fantastisk, og at det skjærer i sjelen å vite at det er over allerede. I dag dro alle guttene fra laget mitt og jeg hver til vårt, og i morgen blir det å våkne opp i øredøvende stillhet. Uten dem! Noe så tomt! Hvem skal holde smilet mitt på plass gjennom dagene nå, da? Og passe på at jeg blogger? Måten kurset sveiset oss sammen i en vill fart på gjør det ekstra tomt å ikke ha de rundt meg lenger. Jeg som vanligvis bruker flere uker på å tørre å være meg selv blant nye mennesker, her var det snakk om bare noen få dager på grunn av det intense bli-kjent-opplegget vi gikk gjennom, det samholdet vi måtte få til for å løse oppgavene vi fikk. LAG 4, lov meg at vi snakkes i kommentarfeltet!

Og dere – jeg har blitt sersjant i Heimevernet. I innsatsstyrken Gunnerside, presse- og informasjonsoffiser. Det var drømmen min, nå lever og puster jeg i den. Det var noen små skritt jeg tok bort til depoet på Heistadmoen for å hente vinkler og beret i dag, men samtidig så vanvittig store. DEN følelsen overgår alle «Den følelsen.» i hele verden. Jeg gidder ikke å prøve å beskrive en gang. I kveld skal jeg puste ut og kose og klappe på bereten min (som jeg så sårt har hatt lyst på helt siden rekrutten) for å få den pen til søndag. Da skal jeg nemlig flekke vinkler for aller første gang, på mitt aller første PIO*-oppdrag! Allerede! At supermeteret** raste ned til -90 poeng fordi jeg dyrker HV fremfor jobben min i Luftforsvaret for tiden, får ikke hjelpe. Kombinasjonen av happy grenader/korporal i Luftforsvaret, og grønn sersjant i HV, passer meg perfekt. Livet gikk plutselig fra herlig til herligere, jeg er så FORNØYD!

Takk for troen, lesere! Dere er underbare å ha i kulissene!

*presse- og informasjonsoffiser
**meteret som måler hvor super jeg er, han som vurderer superheten min er sjefen min i Luftforsvaret. Derav kræsjlandingen på minus-siden. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *