survival of the fittestHallo kommentarfeltjegere!

Nå kan jeg puste ut, instruktørbiten og den praktiske delen av kurset er ferdig! Egentlig vil jeg bare hoppe tilbake til å holde pusten igjen, for jeg vil ikke at noe av dette skal bli ferdig enda. Syv dager i grønn himmel er altfor lite….. Jeg trives for godt til å ville dra hjem allerede nå! Notér dere det, Heimevernet. «Grunnet for god trivsel blandt elevene, er det hensiktsmessig at kurset forlenges med minst en evighet, og to uker til.» Hjertelig.

Min siste leksjon i dag gikk helt perfekt bak de blå øynene mine, men det var ikke så enkelt å få det til å gli like fint når jeg skulle sette tankene mine ut i live. Tavleundervisning, oppgaver, demonstrasjoner og caser, det ble bare rot – følte jeg selv, iallfall. Så mye å holde styr på! De andre mente jeg gjorde det bra, så den positive delen av meg velger å høre på dem i stedet – så får den selvkritiske bare ta seg en bolle. Jeg var flink!

Jeg mener det, for en BRA uke, dere. Jeg har lært så mye om meg selv, og enda mer om militæret, av å være både instruktør og elev. Nå gjenstår det bare å bestå eksamen i morgen. Tre vinkler i siktet!

«Sersjant Brudevold». Jeg er så klar. Har dere trua?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *