lagførerens ord


Dreamteam, lag 4:

God kveld, sivile skjønnheter!

I dag har jeg vært litt i koma, etter kveldseventyret i går. Så himla trøtt! Dagene bare flyr av gårde herfra til månen, og jeg gruer meg allerede til kurset er over. Når jeg er vant til å ha seks operative smilprodusenter rundt meg 24 timer i døgnet, blir det tidenes landesorg når jeg nå snart sitter alene under barten på veggen igjen…. Det er det verste jeg vet med militæret. Alle du blir kjent med gjennom tjenesten, som bare forsvinner ut av livet ditt igjen før du rekker å si «sjøbuse«. Kan vi ikke heller bare samle alle sammen i en gruppeklem, og bli der? Nei, vel. Den tid, den sorg. La oss snakke om i dag i stedet:

I dag har vi hatt trening i maktanvendelse, patruljetjeneste og et par andre leksjoner. Jeg fikk æren av å være lagfører, og følte meg drittkul når jeg sto fremst under oppstilling for rittmesteren, fikk sitte foran i MB*’en og fikk bestemme dagens outfit for hele laget. (Type felt- eller arbeidsuniform) Jeg styrte til og med når vi fikk MAT! Den makta! Nå har jeg akkurat gjort ferdig forberedelsene til instruksjonen jeg skal holde for de andre i morgen tidlig, den om adgangskontrollpost. Jeg hadde ikke peiling på hva det i det hele tatt dreide seg om tidligere i dag, men nå har jeg både lest meg opp, tegnet, klippet en kniv og forberedt noen spenstige caser, så jeg føler meg faktisk klar som et egg! Tenk på meg og adgangskontrollposten min i morgen kl 09:00, det er min siste leksjon før eksamen….

Nå er det sovetid, må hente de Z’ene jeg ikke rakk å hente i går. Sov godt! 

(Jeg trenger ikke lenger å lese kommentarene deres selv, forresten. Guttene har begynt med høytlesning av alt dere skriver. Og de var skuffet over at det ikke kom mer enn 8 kommentater på forrige innlegg….. Just saying.)

*Mercedes Benz, god, gammel militærbil

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *