gunnerside

Se der, dere, nå har laget mitt vært så operative i å bryte ned bloggkompleksene mine at jeg faktisk tok bilde av meg selv med selvutløser MENS samboerne mine var i rommet! Et ord: Selvutvikling. Et annet ord: Kleint.

I dag startet den praktiske delen av kurset. Vi har repetert våpenregler og vært instruktører for hverandre i sanitet, KTS* og våpenlære. Jeg instruerte i HLR**, og det gikk faktisk ganske bra, om jeg får si det selv! Og det får jeg jo, ref. ytringsfriheten. Jeg fant iallfall én av lederne i meg i dag, hvem som trer frem hvis jeg må lede noen i krig en gang vet jeg ikke, men jeg regner med at vedkommende er litt (mye) mer militær enn den lederen jeg viste meg å være i dag. Neste leksjon har jeg på onsdag, da kaster jeg meg ut i noe jeg absolutt ikke kan så det lukter spennende. Adgangskontrollpost? Utfordring!

Etter leksjonene i klasserommet var over, gikk vi ut i regnværet med AG3’ene våre og drillet på diverse ting før den store skytebanedagen i morgen. Jeg har savnet det her så innm….

«Har du blogga? Hva er det du skriver om i dag a?»

Faen til mas! Sånn holder de på kontinuelig gjennom hele dagen! Dette laget…. De er litt søte, da. Og han ene vil at jeg skal skrive at han er kjekk, så da gjør jeg det. Tar en for laget.

Jo; Jeg har savnet det her så innmari! Å trene på å være soldat, nei vent – INSTRUKTØR for soldater, og gjøre militære ting. Håndflaten min er gul og blå etter kampen mot adsam*** i stad, neglene mine er fulle av dritt og jeg elsker det! Etter kurset blir jeg forhåpentligvis sersjant, og blir èn av to presse- og informasjonsoffiserer i HV 03 – Gunnerside. GUNNERSIDE! Det lyder så bra.

Takk for at dere kommenterer så fint og mye for tiden, forresten, det får blogghjertet mitt til å slå! Nesten som HLR. 30 fine kommentarer gir like mye glede som 30 hjertekompresjoner gir et hjerte større sjanse for å overleve. Ilu!

Ps. I morgen har vi natt-tjeneste etter skytebanetjenesten, så jeg tror dere må klare dere uten meg. Har forhåndslaget noe til dere, så kos dere med det mens jeg loker rundt der ute i regnet et sted sammen med det uslåelige laget mitt. Hjerte Navel

*Klar Til Strid
**Hjerte- lungeredning
***Adskillelse og sammensetning av våpen 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *