en dag nærmere å bli en militær leder


Messeantrekk, et av festantrekkene til Luftforsvaret. Vanligvis når dere ser meg i blått er de T1 jeg har på – altså med blå skjorte og slips, ikke hvit med sløyfe. Så vet dere forskjellen, liksom.

Jeg prøver iherdig å skjule for laget mitt at jeg har en blogg, så jeg er pent nødt til å bruke bilder fra kvelden før jeg kom til Heistadmoen enn så lenge. Eller, jeg har allerede rukket å bli «blogger’n» i laget, men jeg prøver å ikke understreke det stempelet med å løpe rundt og ta bilder av meg selv og alt annet som er fint (hehe) hele tiden, så gamle bilder it is!

Nå har vi akkurat funnet sengene våre, etter en laaang og bra dag. Jeg liker laget mitt, lag 4! Bra menn! Topp stemning! Alle er så blide, motiverte og forskjellige på mange måter, og etter de fire siste timene i dag kunne det ikke bli noe annet enn starten på et typisk militært samhold. Vi ble utfordret på å dele store ting om oss selv, og jeg som vanligvis bare deler sånt noe med rundt 2-5000 daglige fremmede på internett ble helt satt ut av å måtte dele det med seks, syv levende mennesker foran meg. Go figure….. Det var iallfall en ny, rar opplevelse, og jeg tror jeg kommer til å lære mye om meg selv i løpet av uken.

Bortsett fra å lære om lederskap og bli kjent med hverandre, har vi tatt ut våpen i dag og kommet oss skikkelig på plass. Nå skal jeg frikeløpe som en streiting inn i drømmeland, for dagen i morgen blir enda lenger enn i dag. Den starter med god, gammeldags…. OPPSTILLING! Det har jeg ikke gjrot siden førstegangstjenesten, og jeg gleder meg til å kjenne på den militærfølelsen igjen. Åh! Jo mer jeg hører om hva uken bringer, jo mer motivert og giret blir jeg! Jeg elsker det her. Med trykk på «elsker».

God natt, stjerner! Og god helg! Det gleder hjertet mitt at dere er så flinke til å kommentere for tiden, smil

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *