superliv!


Foto priv: Horten, 16. april 2012. Støvler – M75, bukse – Forsvarets M04, jakke – Forsvarets M04, lue – båtlue på snei og to fingre fra nesen. Dagenes outfit. 

Hei!!

Hadde jeg vært en fugl, hadde jeg hatt nok luft under vingene til å komme meg til månen og opp forbi akkurat nå. Det skjer så mye for tiden at bloggen bare LIGGER her som en stranda, stum hval, uten mulighet til å fortelle dere noe nytt om noe som helst.

Men nå skal dere høre….

Update 1: Jeg satt signaturen min på en ny kontrakt i dag. Jeg er herved grenader/korporal i Luftforsvarsstaben 1 måned og 1 uke lenger enn utgangspunktet, og får inn en hel månedslønn ekstra til verdensreisen min, smil! Neida, jeg smiler mest fordi jeg får beholde verdens kuleste jobb enda lenger, helt frem til vi er ferdig med arrangementet over alle arrangementer i år, selveste finalen på prosjektet jeg jobber med. Oslooove, dere må glede dere! (Det må forsåvidt Kjevik, Horten, Ørland, Kjeller, Sola, Bodø, Sørreisa og Andøya også. Dere som bor der får mest sannsynlig se F-16-flyet jeg har designet på himmelen!)

Update 2: Jeg har fått noe sminkegreier jeg skal prøve ut i forbindelse med en produktlansering av et eller annet i posten, men i dag mailet jeg denne sponsoren om at «…jeg må utsette testingen til etter neste uke, grunnet mye grønn tjeneste og skytetrening som medfører liten tid til å fokusere på sminke og produkttesting.» Jeg tok meg selv i å tenke «Fy faen, Supermarie. Rosabloggerlivet, nei, ass.» Denne jenten skal bare rulle litt i støvet, trene på å bruke våpen og være en god leder i tøffe situasjoner og SÅ kan hun dra hjem og sminke seg. Livet, akkurat sånn jeg vil ha det!

Update 2.A: Hele neste uke er jeg altså supermilitær igjen!!!! Så militær har jeg ikke vært siden rekruttskolen, og jeg har virkelig lengtet. Jeg kjente spenningen, gleden og motivasjonen bare spant rundt i meg da jeg var på depoet i stad og tok ut fotposer, pakket stridshjelmen ned i baggen og tittet sykt fornøyd på brevet med «…plikt til å møte».

Update 3: I dag har jeg trent tabata igjen, beinhardt! Jeg lovet jo både meg selv og dere, og resten av internettet. Jeg merker allerede nå at øvelsene blir lettere å gjennomføre for hver time jeg er med på, noe som tyder på at jeg i ferd med å utvikle noe som kan minne om såkalte «muskler». Ikke glem deres egne TRENINGSLØFTER, vennligst. Jeg har dem her svart på hvitt, vet dere. Har dere skrevet A, må dere gjennomføre B!

Nå skal jeg gjøre unna litt mer jobb før jeg tar kvelden, hele karusellen min blir jo satt på pause når jeg er et helt annet sted med et helt annet mål neste uke. Og det målet skal jeg nå.

Gi meg tre oppdateringer fra livene deres da, superfjes, det er så kjedelig å bare lese om meg selv her inne…. Hejhej!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *