leopard i manesjen


foto: priv, leoparden prikker meg på skulderen, he-he

«Jeg vil bare si en ting til Marie; Jeg har hatt psoriasis i 35 år, jeg har vært i Forsvaret i 35 år og jeg er der enda. Du har ingenting å være redd for.» «…Marie. Jeg er stolt av deg!» «Kjempebra!»

De var som et levende supermarie.net-kommentarfelt, dere. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Jeg ble så overveldet! Fremmede mennesker som sier at de har anbefalt ordene mine til så mange, ukjente som sier direkte til meg at de er stolte av meg og en offiser som bare reiser seg opp og tar seg fullstendig av den største frykten jeg har – at leoparden skal spolere de militære drømmene mine, just like that. Øynene mine ble store og blanke, det var så… Jeg ble så overveldet av alt sammen! Av alle som sa noe!

Nå skjønner dere sikkert ingenting, så jeg skal fortelle: Jeg hadde foredrag om å blogge åpent om leoparden i går, på jubileumskonferansen til Leopardforbundet. Jeg fortalte de gladelig hvor stor rolle dere har hatt, og har, i hvor bra jeg har det sammen med villdyret. Alle tipsene dere har kommet med, all støtten, alle oppmuntringer. Leserne mine! Dere kommer aldri til å forstå hvor viktige dere har vært i prosessen av å svelge en kronisk hudsykdom, for jeg kommer aldri til å klare å forklare det for dere. Dere må bare vite det, det er enormt. Nå prikker leoparden meg på skulderen igjen, men jeg tar det som en klapp på skulderen for at jeg er tøff nok til å vise den frem i manesjen, og jeg kunne ikke brydd meg mindre. For dere har sagt at jeg er fin uansett, og da tror jeg på dere.

Nå skal jeg kaste meg rundt og bli klar for jentevorse hos Lone, før vi helt sikkert havner på byen – igjen. Skriver byhateren over alle byhatere, helg etter helg…. Jaja. Håper dere har en super helg, folket mitt! I love you!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *