naturen sa til meg

Dere, da jeg løp den lille turen i skogen i går ble jeg så inspirert av absolutt alt der ute. Naturen, klimaet, hele VERDEN er full av motivasjon og lærdom, hvis dere bare ser etter! Bare tenk på det her neste gang dere løper en tur ute:

Du vil se at det er i motbakke det går oppover, at etter regnet skinner solen og etter kulden kommer varmen. Ta årstidene, for eksempel. Vinter, sommer. Fra kaldt, til varmt. Jo lenger du går, jo mer legger du bak deg, og jo nærmere kommer du målet. Etter smerten kommer alltid styrken, og med styrken kommer smerten sjeldnere. Du kan bli blendet av for mye solskinn, det aller beste fotolyset er jo når det er overskyet. Du ser ting klarest når verken solen skinner, eller regnet øser. Midt på treet! Det er da du ser ting som de virkelig er, i kontrasten mellom for mye solskinn og regntunge skyer. Gå sakte for å få med deg detaljene, men ikke så sakte at du blir kald. Forbered deg før du forlater det trygge, så er sjansen for at du klarer deg fint der ute større. Gå bestemt mot målet ditt, men ikke vær så giret at du sliter deg ut før du har nådd det. En vakker blomst visner når den ikke får vann, og skogen føles tryggest når trærne er mange og står tett sammen. Kommer det et fjell i veien din, klatre over det eller gå rundt. Da tar det kanskje litt lenger tid før du når målet, men etter omveien når du det allikevel, så ikke la fjellet knekke deg. Ta med deg en på reisen for å dele veien med noen, eller gå ensom hvis du trenger å finne veien på egenhånd. Stopp opp hvis du er usikker på hvor målet ditt har blitt av, men vær forsiktig med å gå tilbake til der du var. Det er helt ok å gå seg bort i blant, så lenge du melder i fra til noen før det blir farlig.

Og del turen med noen når du kommer hjem igjen, så andre kanskje kan lære noe av den også 🙂

Jeg gikk og skrev ned dette mens jeg var i skogen i går, og klarte å koble det jeg fant i naturen rundt meg til alt her i livet; Kjærlighet, jakten på seg selv, trening, rusmisbruk, mentalitet, åh, bare bruk metaforene skogen gir deg så ser du at den snakker til deg når du trenger det! Jeg trengte det visst i går, den holdt ikke kjeft før jeg var inne igjen. Og da var det som jeg trodde. Etter en løpetur i skogen i litt for tynne klær, kom jeg inn i varmen igjen og ting ble bedre. Hadde jeg forberedt meg godt nok, hadde sjansen vært større for at jeg ikke ble kald der ute i det hele tatt. 

Livet, ass.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *