ingen vei utenom, ass

Hallo superfolk!

Jeg forventer at dere fortsatt er supre, og regner med at dere ikke har glemt TRENINGSLØFTET dere ga meg og bloggen før påske. For dere vet at….


VI SER DERE!!!!!!1

Dere er til å stole på, sant? Nå skal jeg ut og (nesten) holde mitt eget ord, jobben lot meg ikke bli med på tabatatimen i dag, så jeg skal ut og løpe strafferunder for det nå. Så blir det tabata på torsdag morgen halv 8 i stedet – akkurat som jeg lovet meg selv…. Og bloggen. Og resten av verden. (Jeg må repetere det for meg selv hele tiden, så samvittigheten min gir selvdisiplinen egne bein å stå på. Og løpe med. Og trene med.)

DERES TUR, hvordan ligger dere an med løftene deres? Juger dere for oss? Nei, vel?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *