kjære torsdag


Må jeg også skrive sånn hvor alt er fra, selvom jeg ikke er moteblogger…? Sikkert. Leo-tshirt fra C&A i Paris, shorts fra h&M, leostrømpebukse fra lindex elns

Vær hilset, godtfolk!

Det var så LURT av meg å reise på ferie i begynnelsen av ferien, for når jeg kom hjem fra Frankrike i går… Så hadde jeg fortsatt ferie! Aaah, deilig! Jeg trenger å samle krefter til den sinnsyke tiden jeg har foran meg på jobb, sivilt og på veien mot sersjantvinkler. I dag har jeg sovet ut etter reisen, ligget på lading i sofaen og vært i familiemiddag. Helt nydelig middag! MEN…. Et stort, personlig ‘men’. Noen av dere kommer helt sikkert til å freake ut nå, kanskje hate meg til og med, men jeg håper dere kan tilgi meg en vakker dag.

«Hva slags kjøtt er det?»
«Lambobiff» gliste han lurt.
«Hm….». Skjønte ingenting. Smakte, spiste, drakk litt mozell.

Fem minutter og for mange svelger senere.

«Meen, seriøst, hvordan kjøtt ER det her?»
«Det er hest! Han het Rambo!»

WTF! Herregud, for en brutal familie jeg har! Den vesle hestejenten i meg døde på stedet, jeg har aldri elsket et dyr så høyt som jeg elsket kjæreste Diiwa, og plutselig satt jeg der og uvitende gaflet i meg en stakkars sjel fra familien hennes! Og atpåtil var det godt, OG jeg ble mett! Hadde det her skjedd for 10 år siden hadde jeg hengt meg selv etterpå.

Nå har tatt meg et glass vin for å døyve sorgen, og forsvinner straks bortover gaten for å skåle med superbror, superforloveden (<3 !!) hans og gjengen deres. Vi snakkes i morgen! Ikke hat meg for hesten (forresten, forr-hesten, hehe wordplay), jeg lover å aldri sette tennene mine i det nydelige dyret igjen…. Ever. Det føles ut som jeg har spist søsteren til kattepusen min, og det føles IKKE bra. HEST, for faen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *