Vi kommer alltid ha Paris

God morgen!

Når dere leser dette har jeg forlatt fineste Frankrike, og er vel ikke så altfor langt unna mitt lille hjem i Fredrikstad. Gud, for en deprimerende setning å skrive… Jeg har hatt det så himla fint i Paris, og ender sikkert opp med den samme hjemkomstsorgen jeg fikk etter Tyrkia med Thea i fjor. Den hvor jeg bare sitter apatisk og ser på bilder, drømmer tilbake og hater det norske livet mitt, som egentlig er rimelig fantastisk, mer enn noe annet. Den tid, den sorg, nå skal dere få se bildene jeg lovte dere:


Frokost ála Ida. Bedre vertinne skal man lete lenge etter, jeg har blitt regelrett bortskjemt mens jeg har vært her!


Ida og Eiffel. Hun KLER å være fransk!


Vi gikk fra Eiffel til Citröenparken, så en luftballong og bare… «Så… jævlig… kult.»


Så da satt vi oss i en selv!


På vei opp til himmelen i Paris. I en LUFTBALLONG! Been there, done that, og det var sykt kult.

Jeg kommer til å savne å våkne opp ved siden av brannstasjon, med utsikt rett inn til brannmennenes treningsrom…. Og de lange morgenene, de fantastiske utfluktene, Ida, varmen, maten, alt! Meeen det er vel ikke verdens undergang å komme hjem til mamma, pappa, katten og alle vennene mine heller. Snakkes i Norge, sunshines!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *