french beauty

Adopter meg, Paris! Jeg vil ikke hjem! I dag har vi fløyet i luftballong og sett byen fra himmelen, priset Eiffeltårnet, elsket livet fra parken under strålende sol, og båret rundt på en baguette som franskmennene ofte gjør her. Bærer baguett, røyker og nekter å snakke engelsk. Fin gjeng! Fotsporene fra to forskjellige converse finnes snart over hele Paris, og skoene gjør føttene mine blytunge i protest mot å forlate alt det her. Jeg håper for guds skyld ikke jeg får den samme kjærligheten for alle de 14 destinasjonene jeg skal innom når jeg reiser verden rundt, for da får jeg et alvorlig problem med å komme meg fra sted til sted…. I morgen tidlig må jeg så jævlig dessverre legge det franske eventyret bak meg og sette den karakteristiske Brudevoldnesen mot Norge igjen, men hver eneste innvoll sier meg at dette ikke blir den siste daten jeg har med Paris!

Plutselig tilbake, jeg har en milliard bilder fra de to siste dagene å vise dere! Hjerte Tarm

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *