2. avril á Paris

Jeg gjorde kanskje litt mer enn å bare dyrke det romantiske øyeblikket i parken i går, så jeg tenkte å vise dere hva. Here we go:


Side2 rekker så vidt å legge ut saken om at jeg var dronningen av Photoshop i 2008, og sitere meg på at jeg har sluttet å photoshoppe meg ihjel for internettet – SÅ SKJER DET HER! Sjekk tennene mine! Bestikket lyste opp mitt blide åsyn på hvert eneste bilde, og vi fant fader ikke ut av hvilken gaffel eller kniv det var. Åh, som vi lo. Hva skal man med photoshop når man har bestikk? 

Metro, byvandring, shopping, steder å gå, ting å se. Jeg skal ikke skrive at jeg elsker Paris en gang til, for da gulper dere sikkert.

Vi brukte altså gårsdagen til å shoppe, meske oss i turistattraksjoner, finne flere steder fra mammas gamle fotoalbum, flørte i parken, og på kvelden dro vi hjem og lagde en helt nydelig pastarett som jeg skal imponere mine nære og kjære med når jeg kommer hjem igjen. I en alder av 21,5 år burde jeg vel strengt talt begynne å lære meg å lage maten selv, ikke bare slenge inn en grandis….

Da vi lusket rundt grøten og så Eiffeltårnet i det fjerne i hele går ble jeg som en unge på lille julaften, kunne nesten ikke vente med å dra dit i dag! Og det var virkelig like fint som jeg hadde forestilt meg, om ikke bedre. Det er rett før jeg bytter ut tissen i bånd med et Eiffeltårn. Enough said. I går var super, i dag var super, påsken 2012 skal jeg leve lenge på!

Nå skal jeg begynne å pakke (….), og redigere litt bilder fra i dag som dere kan kose dere med mens jeg er på reis i morgen. Later!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *