histoire d’amour française

Bonjour!

Herregud, livet i Frankrike er så herlig. Jeg vil aldri til Norge igjen. Jeg føler meg så hjemme her! Kanskje fordi jeg slipper å stresse rundt som turister ofte gjør, med kart, hotell, resturanter, hva gjør vi nå osv. Jeg har aldri elsket en storby før, men Paris har virkelig tatt hjertet mitt. Mye takket være Ida, gudinnen min her, hun gjør oppholdet mitt helt fantastisk! Får ikke sagt det nok, jeg er takknemlighet herfra til månen. I dag har vi gått Paris rundt, tredje dagen på rad. Det er så vanvittig mye å se, utrolig mye å gjøre! Jeg kunne trengt en mannsalder her nede. Evt bare en mann.

Nå har vi akkurat fortært en nydelig middag, tatt noen glass med rødvin og sitter ved hvert vårt sølveple og hører på digg musikk. Livet, dere. Livet. La meg fortelle dere litt om det:


I Luxembourgparken

Hvis jeg en vakker dag mister troen på norsk kjærlighet, er Paris den første byen jeg skal dra til for å lete, for å si det sånn. Alle kjæresteparene her nede smelter nesten det iskalde kjærestehjertet mitt, og folkene her er så pene! Stedet er som skapt for teite forelskelser og uendelig kliss. Må elske det. Så jeg benyttet like godt den bankende hjerteatmosfæren til å innlede en kortvarig flørt ved den søte iskiosken i parken:

Han stod i køen og tittet på Ida og meg mens vi tok bilder, før vi stelte oss i køen vi også. Jeg senket kameraet, ga han tidenes blåøyde blikk og smilte helt vilt sjarmerende. Han smilte tilbake og så tittet vi forlegent en helt annen vei. Han kjøpte det han skulle kjøpe, gikk ut av køen og så på meg igjen. Jeg smilte en gang til, han smilte tilbake. Og så var det plutselig som om jeg var i en fransk romantisk film. Han passerte oss i køen, og jeg ventet litt før jeg snudde meg sakte og kastet blikk i retningen han gikk. Han hadde stoppet opp, og snudde seg han også – blikkene våre møttes, og vi smilte til hverandre en siste gang. Spenningen kilte meg i magen, det var så film! Saktefilm!


(Det var han i mørk jakke)

Jeg dro kostbarhetskortet, snudde ryggen til han igjen og konstentrerte meg om isen vi skulle ha. Kokkosnøtt og sjokolade, merci beaucoup. Da vi var ferdige hadde flørten min forsvunnet mystisk ut av syne, helt til Ida og jeg satt oss ned for å spise iskremen vi akkurat hadde kjøpt. Der, helt på andre siden av den grønne plenen hvor vi satt, satt han og så min vei. Jeg stirret tilbake og bare… Fader, Mr. Saktefilm. Hvis jeg fortsatt er singel om 40 år skal jeg dra tilbake til Paris og oppsøke han igjen. Flørten ved den søte iskiosken.


Se, mamma, fransk svigersønnmateriale!


Se, Mr. Saktefilm, norsk koneemne!

Åh, for en nydelig dag, jeg har så mye mer å vise dere men denne kjærlighetshistorien tappet meg helt for energi så dere får få mer senere. Går det BRA der hjemme? Dere er så stille! Håper det skyldes en helt vanvittig bra påske, og det at dere koser dere halvt i hjel! Det fortjener dere, virkelig. Hjerte.

24 kommentarer

 1. ååhh, hørtes NESTEN ikke romantisk ut da du!

 2. Jeg er stille fordi jeg så vidt har tid til å lese alt på bloglovin! Det er så mye annet å gjøre enn å sitte på dataen i sørrrrrlandspåsken. Klippe epletrær, feks, eller kysse på Han fine (selv m han har dratt hjem nå), drikke øl og spille kort med familien.

 3. Forresten så misunner jeg deg fryktelig mye da, som er i Paris. Elsker Paris. Flott by!!!!!

 4. Åå, du er så bra! Jeg blir faktisk oppriktig glad av å lese om at du har det gøy, har det bra og opplever nye ting! 🙂

 5. Nææ, du er så herlig du 🙂

 6. Det må ha vært det perfekte fem-minutt man sjeldent får! SMELTER.

 7. Det kilte litt i magen MIN bare av å lese om det! Paris er herved ført langt, langt opp på listen min over det jeg må oppleve.

 8. du skriver sykt bra, jeg trakk virkelig på smilebåndet når jeg leste det her. håper du koser deg enda mer i paris! xx

 9. Du må være verdens skjønneste! Storkos deg i Paris, super 🙂

 10. Åh, hahaha du er så søt. Vi kommer alltid ha Paris <3

 11. Elisabeth

  Haha tenk hvis han av en eller anenn grunn hadde komt inn på denne bloggen bare tilfeldig, også ser han seg selv inne et tegna hjerte.. 🙂 Håpe du koser deg masse videre! Er bare litt (eller veldig) misunnelig på deg som er i Paris nå. Heldigvis har vi ganske fint vær i Stavanger også idag 🙂

 12. ÅÅH, romantisk 😀

 13. Frankrike er så fantastisk, kos deg masse og enda mer!
  Haha, jeg leste først «en kortvarig flørt MED den søte iskiosken i parken» og jeg bare vent hva
  Så oppdaga jeg at du egentlig flørta med en mann og hjertet mitt smelta til tusen fordi perfekt og søtt øyeblikk!

 14. Victoria

  Åh, oppholdet ditt i Paris høres helt fantastisk ut! Herlig å lese/se bilder 🙂 Kos deg masse mer!

 15. Ååh, akkurat som på film!

 16. Oioi! Jeg bare «woow» og «aww». Koskos!:D

 17. whoa – foooor en romanse! 😉

 18. Anne Berit

  Hahaha, så herlig da! 🙂

 19. Så herlig. Så romantisk.
  <3

 20. åå, dere skulle utvekslet nr da! kunne blitt DEN kjærlighetshistorien 🙂

 21. Herregud, jeg vil også leve i en film!! 🙂 Må dra med meg mannekjøttet mitt ned til Paris og leke litt saktefilm, hihi.

 22. […] gjorde kanskje litt mer enn å bare dyrke det romantiske øyeblikket i parken i går, så jeg tenkte å vise dere hva. Here we […]

 23. Nå måtte jeg trekke på smilebåndet. Fortelle små kjærlighetshistorier er en av dine (mange) sterke sider. Kunne nesten ikke vente med å se hva som skjedde til slutt. Hjerte hjerte.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *