avril en France

1. April i Paris:

1. Den fine karusellen i bunnen av Sacre Coeur. 2. I heart Paris. 3. Mustaches @ SC. Tidenes uttrykk på hun som intetanende stod MIDT i bildet vårt og konsentrerte seg om å få tatt et fint bilde av utsikten utover Paris, haha! Elsker det! 4. Her takker jeg fansen. 5. Taket på Sacre Coeur, like utenfor inngangen. (Det var dessverre forbudt å ta bilder på innsiden) 6. Klovn som holder seg for tissen, i gatene ovenfor SC. De gatene var utrolig fine, der bør dere gå hvis dere reiser til Paris en gang! 7. Moulin Rouge.

Nå skal vi snart ut på nye eventyr i solskinnet, snakkes senere!

Ps. Side2 har laget før og nå-sak på utvalgte bloggere, dere finner den her. Gjett hvem blogger som photoshoppet seg perfekt for internettet? :—)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *