i mammas vakre fotspor

God kveld, superfjes!

Jada, jeg er ikke langapatisk, ser dere. Blid og inspirert igjen i dag! Det skal ikke mer til enn litt søvn og litt solskinn, for det glade hjertet lever lengst, og jeg skal leve lenge. Nå har jeg hengt vekk uniformen for en stund, og har lagt meg godt til rette i leiligheten min hos støvet* i Fredrikstad, sammen med mammas gamle fotoalbum. Jeg har revet ut noen av bildene og lagt de pent ned i vesken min, for i morgen tidlig reiser jeg til der hun var da hun var på min alder! Jeg gleder meg sånn! Endelig kan jeg skrape et nytt land av gullkartet mitt, jo grønnere jo skjønnere. Reisen var egentlig ment til å være en øvelse på det å reise alene i et fremmed land, men så kom en søt blogger og tilbød meg soveplass – jeg kunne jo ikke akkurat takke nei….

Kan dere gjette hvor jeg skal? (minus deg jeg skal bo hos, du fåkke lov)

(Kartet er kjøpt hos Enklere Liv, forresten. Mange av dere som lurte på det!)

*mamma og pappa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *