tabatafaen, lås latskapet

JEG… ER…. SÅ…. ØDELAGT. Dumme jenta, låser seg inne i sitt eget latskap i ukesvis, for så å kaste seg ut i tabatatrening fra helvete og tro at det går bra. Det gjør jo sjeldent det. Jeg begynte altfor hardt, kroppsdelene mine sviktet etter tur underveis i runden med styrketrening, og nå er jeg så skjelven av overanstrengelse at jeg fort kan forveksles med en glassmanet. Jeg føler meg som en glassmanet. Stod og gapskrattet i dusjen i stad, skikkelig skrekkblandet fryd, fordi det var så latterlig komplisert å få tatt i shampoo. Armene mine var helt der!

Dette kan ikke fortsette, dere. Jeg skal komme i god form. Jeg må gi dere nøkkelen til latskapet mitt, rett og slett, og dere må love meg å aldri la meg få den tilbake – samme hvor mye jeg ber på mine knær. Dere kan gi meg deres latskapnøkkel også, legg den igjen på bloggen hvis dere blir med på det her, så kan vi motivere hverandre! Jeg utfordrer dere:

Skriv deres eget treningsløfte i kommentarfeltet under. Så fort dere har lovet bloggen min å trene, blir det liksom vanskeligere å sluntre unna, for da lever jo bloggen i troen på at dere faktisk trener, og vi vil vel ikke LURE bloggen, vil vi vel? 

Treningsløftet deres kan gjelde for i kveld, en time i morgen, faste timer i flere uker eller måneder fremover i tid. Det kan dere få velge selv, så lenge dere lover meg og dere selv å holde det løftet. Jeg har 2-4000 daglige lesere som kommer til å forvente at løftene dere skriver ned her holdes, å ha det hengende over seg burde være treningspresset fra 2-4000 sataner sjæl. Det er det iallfall for meg. Å legge igjen et treningsløfte her, skal være som å spenne seg fast i en karusell – så fort dere har gjort det, starter turen og dere kommer dere ikke ut igjen før turen (les: treningen) er over! Så, mitt treningsløfte, som jeg med hånden på hjertet (og tissen i bånd) skal holde:

Mitt løfte skal vare helt frem til sommeren, om ikke lenger. Jeg lover dere at jeg hver eneste tirsdag og torsdag (fra etter påske) skal bli med på tabata-treningene i Idrettshallen. (Jeg er redd sjefen min også leser det her, så nå blir det IALLFALL problematisk å sluntre unna….) De eneste unntakene er hvis treningene kræsjer med viktige møter. Løfte slutt.

Deres tur! We can do this, yeeee, smil

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *