dagen i bilderfoto_privat.

Håper dere legger merke til at det er fire personer på det nederste bildet. Førstemann til å finne fjerdemann, heha. Gæærn.

FOR en deilig dag på Ryggepus. Selvom morgenen startet litt haltende… Jeg kom rett til et stort møte om fremtiden til Luftforsvarets Øverste Ledelse (LØL, lol), og det fikk meg inn i en modus av å være ombord på et synkende skip. Det kan være så smart og riktig det bare vil, det å flytte «oss» til Bodø, sikkert fint det, men det faktum at mitt militære hjem muligens blir borte alltid foralltid gjør meg trist. Jeg har hatt det så fint her! Virkeligheten slo innover meg da jeg spurte de rundt meg om hva de skal gjøre hvis flyttingen blir vedtatt til sommeren, og svaret passet bare ikke inn i puslespillet mitt. Jeg skulle jo liksom snike meg tilbake og bli en del av Luftforsvarets presse- og informasjonskontor på Rygge etter verdensreisen, og så skulle alt bli som før. Grillings ved sjøen, torsdagsøl i messa, det faste lunsjbordet, verdens beste stemning…..

Nei, sippetryne sikkert, men jeg har virkelig aldri likt å forandre på ting, eller å erstatte noe som er bra med noe som er ukjent. Dere skulle bare visst hvor hardt og lenge jeg niholdt på Nokia 3310, og nektet inn i evigheten å konvertere til klapptelefon, fargeskjerm og det som verre var. Og det var bare en liten mobiltelefon. Nå må jeg altså gi slipp på en hel MILITÆRLEIR, så bær over med meg.

Jeg elsker at så mange av dere lovte bloggen å trene, forresten! Jeg ble supermotivert bare av å lese om alle planene dere har, og det er så fett at så mange av dere trener opp mot FOS*! Jeg skal prøve å holde dere oppdatert på mitt eget løfte fremover, så kan dere kose litt med bloggen tilbake og fortelle den at den ikke blir lurt av falske løfter fra dere heller. For det blir den ikke, blir den vel? 🙂

Sov godt, superpeople! Flinkisær. 

*Felles opptak og seleksjon, opptaksprøver for utdanning i Forsvaret

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *